1139 Budapest, Forgách utca 9/b.

6000 Kecskemét, Simonyi utca 7.
logo
A kosár üres

Köszöntjük honlapunkon!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket, kérem engedje meg, hogy bemutassuk cégünket!

Üzletünket édespám, Tóth Pál 1947-ben alapította, és jelen pillanatban már a harmadik generáció is képviselteti magát. Kis és nagykereskedelemmel foglalkozunk, főbb tevékenységi körünk: cipőipari alapanyagok, cipőipari javító anyagok, cipő-, bútor-, autó és ruházati bőrök valamint kellékanyagok forgalmazása. Cégünk az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkezik.

Az áruinkat főleg az Európai Unió országaiból vásároljuk: Olaszország, Spanyolország, Portugália és Hollandia a főbb csapásirány. Több olasz bőrgyár képviseletért látjuk el, így lehetséges a számtalan bőrfajta biztosítása.

A 25-30 fedett bőr alapszín raktárról első osztályú minőségben, melynek több mint 90%-os felhasználhatósággal rendelkezik. A tőlünk vásárolt bőrök minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek!

Nubuk bőreink 22 féle színben kaphatóak kiváló minőségben, sertés bélések 7-8 féle alapszínben, mely további 10 féle színnel bővíthető.

A cipőipari velúr bőreink egyedülálló színskálával rendelkezik. 20 féle szín raktárról 80 féle szín rövid határidővel rendelésre akár 1 táblát is be tudunk szerezni. Lehetőség van egyedi mintázatra és nyomásra is, ezt katalógusból lehet megrendelni.

Bútor bőr választékunk kizárólag első osztályúak, melyeket részben raktárról illetve katalógusokból értékesítjük rövid határidővel.

Ruházati juh nappa bőreinket 10 féle színben forgalmazzuk.

Autókárpit bőrök sima és perforált kivitelben kaphatóak. Kiváló kopás és karc álló kivitelben. Megfelelnek a nemzetközi előírásoknak is. Egyes tábla mérete akár a 7m2.-rt is elérheti.

Kellékanyagokban kizárólag a legjobb és legismertebb márkákat forgalmazzuk.

Nagy örömünkre a világhírű Vibram a cégünket találta a legmegfelelőbbnek a termékeik magyarországi forgalmazásra, és már több mint 12 éve látjuk el képviseletüket.

2000-től a spanyolországi DM Group csoporthoz tartozunk, amely a világ 60 országába szállítja a cipőipari kellékanyagokat. Az általuk forgalmazott DM és Caster javítóanyagok, illetve a Cheq Brill cipőápoló család forgalmazását kizárólag cégünk végzi Magyarországon.

Cipőipari Supercolle ragasztóink kiváló minőségűek, és már toulolmentes változatban is kaphatóak a kor követelményeinek megfelelően.

A Forte Plus eredeti Loctite licenszes termék, és egyedüli magyarországi termékként nem keményíti meg a bőrt és a gumit.

2010-től a holland Van-Hoorn cég képviseletét látjuk el Magyarországon, akik sertés szín és hasításbéléseket, marhabéléseket és kecske sevrót árulnak magas minőségben. 

2012-től a COATS hivatalos viszonteladói lettünk, így többféle cérnát tudunk többszáz féle színben vásárlóink részére biztosítani.

2013-tól az amerikai Tandy Leather céggel kötöttünk szerződést, így a bőr megmunkálásához már nagyon sok szerszámmal, festékkel és antikoló színezővel rendelkezünk. A honlapunkon az egyes Tandy Leather termékeknél megtalálható videó segítségével megtanulhatja a használatát.

2015-ben megkezdtük a Microfiber anyag forgalmazását katalógus alapján. 35 féle színből akár saját logóval is rendelhető. Kiváló cipő és bőrdíszmű bélésanyag.

Bármi kérdése van, szívesen állunk rendelkezésre!

Kellemes böngészést kívánunk!

 

Kecskemét Simonyi - Zimay utcasarok 1960-ban és 2017-ben.